Poletje in počitnice so ravno pravšnji čas za razkritje našega novega Printee izdelka. S ponosom ti predstavljamo WALLEE!

Wallee smo poimenovali moderne stenske slike v obliki šesterokotnikov. Wallee-je personaliziraš z najljubšimi fotografijami iz galerije svojega telefona z brezplačno aplikacijo Printee, jih ENOSTAVNO natisneš v le 3 korakih in tako IZPOPOLNIŠ svoj dom!

Izbrane slike natisnemo na lahko penasto podlago z najnaprednejšo UV TEHNOLOGIJO in tako poskrbimo za PREMIUM kakovost. 👌 Slike pa potem brez žebljev in resnično otročje lahko prilepiš na steno in ko si zaželiš drugačno postavitev Wallee-jev, te enostavno odlepiš in ponovno prilepiš na drugo mesto.


Že IMAŠ IDEJO katere slike bodo krasile tvoje stanovanje? Wallee ti omogoča, da natisneš karkoli! Naj stene tvojega doma izgledajo naravnost fantastično. 😍 In veš, kaj je pri tem najboljše? Da lahko Wallee-je enostavno dodajaš, odvzemaš, spreminjaš … ter tako vedno znova in znova pričaraš nov izgled tvojih sten.

Poleti se bo sigurno na tvojem telefonu nabralo mnogo fotografij z dopusta, pohajkovanja po gorah, obiska bazena, sprehodov v naravo, različnih dogodivščin s tvojimi najmlajšimi in še mnogo več dogodkov, ki jih najbrž ne želiš nikoli pozabiti. Zakaj ne bi z njimi okrasil/a svoje stene doma, pri babici in dediju ali v pisarni?


Namesti Printee in poglej v aplikacijo, kjer te s kodo POLETJE čaka POSEBNO DARILO za BREZPLAČNO POŠTNINO ob naročilu vsaj 7-ih Wallee-jev.