DOLGOČASNE STENE? NIČ VEČ!

Odkrij NOVOST:

   

Printee okvirji

Spomini, ki se držijo sten. Elegantno, zabavno in edinstveno. V aplikaciji Printee izberi poljubno število fotografij, ki jih želiš ovekovečiti. Ko jih prejmeš na dom, zgolj odstrani samolepilni trak in že so nameščeni.

Prvovrstni materiali

Dekoriraj svoje stene s samolepilnimi fotografijami dimenzije 21 x 21 cm, ročno izdelanimi z ljubeznijo in uokvirjenimi v prvovrsten slovenski les. Za večne spomine, ki bodo vsak dan nepozaben del tvojega življenja.

Otročje lahka montaža

Pritnee okvirje s samolepilnim trakom je preprosto namestiti kamorkoli, ne da bi poškodovali stene. Enostavno jih lahko tudi prestaviš na drugo mesto – brez kladiva in žebljev.

Ko stene zaživijo

S pomočjo Printee okvirjev lahko zaživi prav vsaka stena v tvojem domu. Z več Printee okvirji lažje in lepše izraziš svojo ustvarjalnost. Uživaj v neštetih kombinacijah in predstavi svoje spomine vsem na ogled.

Vroča ponudba, samo do 1.6.2021 ali za prvih 100 kupcev, kar pride prej:

Popust bo avtomatično upoštevan pri potrditvi naročila.

4x Printee okvir (3 +1 Gratis)

54€ 18€/enoto

6x Printee okvir

79€

Največkrat izbran paket

12x Printee okvir

119€ 9,90/enoto

 

Naroči preko brezplačne aplikacije.

Mnenja uporabnikov

Printee razveseljuje že na tisoče src. Naj navduši tudi tvoje!

sl frames - landing-front
sl frames - landing-front

Natisnemo, kar ljubiš! Ljubimo, kar delamo …

Super enostavna uporaba

Aplikacijo Printee smo ustvarili, da bi razvijanje fotografij postalo enostavno, hitro in prijetno. Tvoji spomini so preveč dragoceni, da bi ostali ujeti v virtualni realnosti ali da se izgubijo nekje na tvojem pametnem telefonu, le zato, ker nimaš časa.

Profesionalna kakovost

Da bi zagotovili najvišjo kakovost, pri izdelavi fotografij in foto knjig uporabljamo preverjeno klasično metodo in izključno materiale visoke kakovosti. Zaradi tega so Printee fotografije bolj obstojne.

Lokalna dostava

Da bi zagotovili čim hitrejšo dostavo, vzpostavljamo mrežo kakovostnih foto studiev po vsem svetu. Tako lahko pošlješ fotografije, kamor koli želiš in slediš svojemu paketu.

Več možnosti plačila

Imaš izbiro. Plačaš lahko po povzetju, s kreditno kartico ali preko storitve PayPal.

Popolna zasebnost in šifriranje

Lahko si brez skrbi! Tvoje fotografije se zaklenejo na tvojem telefonu in varno prenesejo na strežnik, od koder gredo avtomatično v tiskanje.

Pogosta vprašanja

Kakšno je najmanjše število okvirjev, ki jih je mogoče naročiti?

Zaradi omejitev z zaščitno embalažo je potrebno za oddajo naročila izbrati najmanj 3 okvirje.

Kakšno je največje število okvirjev, ki jih je mogoče naročiti?

Znotraj posameznega naročila je mogoče naročiti največ 100 okvirjev.

Med katerimi barvami okvirjev lahko izbiram?

Okvirji so izdelani iz masivnega lesa slovenskih iglavcev zato so na voljo v naravni barvi lesa, vidna pa je tudi struktura, kot so letnice ali manjše grče, ki okvirju dodajo atraktiven naraven videz. Vsak kos lesa za okvir je skrbno izbran in ročno obdelan iz strani slovenskih lesarskih mojstrov.

spletna stran frames - landing

Kontakt:

Nisi našel odgovora na svoje vprašanje? Si želiš v aplikaciji Printee videti kakšno dodatno funkcionalnost ali pa bi po tvoje lahko kaj naredili drugače? Tvoje mnenje nam veliko pomeni. Izpolni spodnji obrazec in ga deli z nami.

    Stopi v stik z nami:

    podpora@printeeapp.com

    040 808 940